Post by tyczstabconthunste on Mar 9, 2022 5:52:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg, Inc. ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg, Inc. IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettused suurendavad kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Egg, Inc. 2022 version ▞▞▞
Kuni viimase ajani hästi toimides näib ühistuüritus olevat katki. Co-op mängija tunduvad robotid kui päris mängija. Ja pärismängijad on enamasti passiivsed. Ühistu liikmete vahel suhtlusvestlust ei toimu. Te ei saa grupist väljuda, välja arvatud juhul, kui mängite kogu lõpuni. Loodetavasti parandab arendaja selle.Mäng on suurepärane ajaraiskaja, kuid droonidega on probleem... 7/10 korda, kui proovite droonile koputada, saate drooni asemel hoone – isegi kui puudutate drooni otse. Lisaks on farmis ringi kerimine piiratud ja liiga jäik.
Veel üks reklaam, mis on loodud välja nägema mänguna, mitte mänguna, et olla mäng; see küsib enam liiga palju. See on freemium-mäng, välja arvatud see, et see on nutikas, kuna ei ole selle peale esmapilgul nii silmapaistev. Kui olete mitu tundi mänginud, mõistate, et on esemeid, mis mängu edasi liigutavad, mille eest peate maksma. Oleks olnud lõbus väike sims, kuid selle on ahnus rikkunud.
Mulle meeldib see, sest mulle meeldivad koputamismängud
Ma tõesti armastan seda mängu! See on lihtne, lõputu ja ma ei saa kunagi mängimist lõpetada. Viimane muna on väga pettumust valmistav. Selles on ka natuke kõike ja kui abi vajatakse, reageerivad nad kiiresti ja annavad, mida vajate!
Olen olnud igapäevane mängija veidi üle aasta. Kui aga 22.09.21 sisse logisin, sain teate, et sünkroonimisel on lahknevus. Probleem oli selles, et kaugjuhtimispult ega kohalikud varukoopiad polnud õiged. Teatises oli minu kohalik varukoopia null artefaktiga ja kaugvarukoopias 1497 artefakti. Sel hetkel oli minu laos 43 145 eset. 881 haruldast, 70 eepilist ja 4 legendaarset artefakti. 14. 12. seisuga ei ole ma ikka veel toelt kuulnud, hoolimata sellest, et saatsin 5 meili.
Nagu teised arvustajad ütlevad, keeras see ahne arendaja oma viimase värskendusega üle kogu mängijate kogukonna. See, mida nad ütlesid, olid "väikesed muudatused" selles, kui palju lisatasu valuutat saate materjalide jagamisega teenida, vähendas seda kõike umbes 80%. Üks ese, mis andis mulle varem 500 kuldmuna, annab nüüd 100.200 kuldmuna eset annab mulle umbes 50. Ära mängi seda mängu. Selliseid on ka teisi, mille puhul ahned arendajad oma mängijaid üle ei keera.
Väga lahe ja huvitav mäng
Mul oli seda mängu teatud hetkeni väga lõbus mängida, kuid nüüd pean ma kas igavesti ootama, et teenida piisavalt valuutat, et midagi uuendada, või maksma naeruväärseid summasid, et edasi liikuda. Sõna otseses mõttes loodud selleks, et teid tõmmata ja sundida teid edasiminekuks maksma. Kahju, sest see on suurepärane aega raiskav mäng, kuid ei tasu mängimise eest raha maksta.
Sõltuvust tekitav mäng. Kordamine on jahvatav, kuid seepärast on mäng meeldejääv. Annaks tärni, kui oleks veel paar reklaamiviipa (kuid ilmselgelt mitte liiga palju, mis oleks valdav). Igatahes suurepärane mäng.
Egg, Inc. உருவகப்படுத்துதல் gxu
Mulle meeldis see mäng väga ja olen seda mänginud juba kuid, samas kui tavaliselt tüdinen igast suvalisest mängust kahe või kolme päeva pärast, kuid pean ütlema, et esemete tarbimisest saadavate kuldmunade arvu vähendamine (arvatavasti selleks, et sind sundida) et maksta raha rohkemate kuldmunade eest või vaadata rohkem reklaame) tegi selle mängu minu jaoks tõesti alla. Neil oli ideaalne mäng ja nad rikkusid selle ära, et olla ahned. Kindlasti oleks tore, kui paneksite selle tagasi nii, nagu see oli.
Olen mänginud mitu kuud. Vaatan kõiki reklaame, kuid keeldun kulutamast punast senti teesklevale rahale, et edasi jõuda. See on olnud lõbus. Eelmisel kuul oli ühe päeva jooksul tõsiseid tõrkeid. Kuid viimase paari päeva jooksul on graafika välja lülitatud, kuid mäng töötab teisiti. Mulle ei meeldi hiljutised muutused uuringute hindades ja nad nagu tõesti ei taha, et sa kuhugi jõuaksid. Ma saan aru, et see mäng on täielik ajaraiskamine
Meeldiv
See on lihtsalt korduv ja siis on režiimi lõpetamiseks vaja 300 miljonit kana.
Lahe TALU!
See uus funktsioon, mis võimaldab mitteaktiivseid ühistu kasutajaid maha lüüa, on BS. See peaks algama vähemalt hoiatusega ja eeldama enamuse konsensust. Mu elukaaslane visati välja ühistust, mille TEMA ISE LÕI! Nii rumal.
Hea rahulik mäng
Egg, Inc. Simulasi hno
Hea mäng
Edenemiseks on mõned kindlad palgamüürid. Oleks lahe, kui saaksite sellest mööda, kogudes reklaamide või mõne muu mängumehaaniku kaudu piisavalt kuldmune.
Hea mäng üldiselt. Ainus põhjus, miks ma sellele 5 tärni ei andnud, on see, et seal on üsna palju reklaame ja mitmeid uuendusi, mida saab avada ainult päris raha kulutades. Ma saan aru, et neil on vaja raha teenida. Ma saan aru, et arendajad peavad raha teenima. Mõned hiljutised uuendused on puudutanud Buffide kestuse lühendamist ja sellega seotud asju, et julgustada inimesi rohkem raha kulutama.
Kana kana kana
Run Cow Run Action legy
Ma naudin mängu, kuid pannifunktsioon on minu arvates vigane, proovin pannida ja see põrkub ümber
parim mäng
-6 tähte. Olen mängule juba hinnangu andnud, kuid ei lakka palumast mul seda hinnata. Iga kord, kui see mäng palub mul mängu hinnata pärast seda, kui olen sellele juba hinnangu andnud, kaotab see tärni.
Hea, ma sain lazeri muna 1 päevaga
meh. Ma ei saa aru, kuidas teenida "prestiiži". Uuele versioonile üleminekuks teenite palju "kuldmune". "Kuldmunade" kasutamiseks peate siiski maksma. Nii et ma puudutan suurel määral ekraani, et toota kanu, mis aitab teie ettevõtet kasvatada.
Lihtsalt hämmastav
ikka mängib. ikka kena lihtne jõudemäng! prestiižisüsteem sobib suurepäraselt pika mängu julgustamiseks!
Korralik mäng, jube seltskond. Ühistutes pole peaaegu mingit abi. Ühistust osaleb vaid 1-2 inimest, ülejäänud loodavad, et kõik teevad tööd, et auhindu "teenida". See mäng vajab muudetud premeerimissüsteemi, et premeerida neid, kes pingutavad, JA ei premeeri vägivallatsejaid.
Kui oskate ekraani puudutada. See on teie jaoks. Alates uute kanade tegemisest kuni oma kooperite uuendamiseni. Sa hakkad koputama. See on hea aeg tappa, et lülitada oma aju ajahaldusmäng välja, kui sulle selline asi meeldib.
Natuke igav
See on lõbus
meh. Alguses naljakas, aga hakkab kiiresti igav. Uuendused, uuringud ja muud vajalikud asjad on naeruväärselt kallid. Mängu kaudu saate rumalaid videoid vaadates rohkem raha teenida, kuid see on seda väärt.
Sõltuvust tekitav
Ma tõesti naudin seda mängu ja hiljutisi väljakutseid. See on suurepärane aeg, ka suurepärane kunstiteos.
Värdjad kanad
See mäng on droonide püüdmisel kohutavalt vigane... Võib-olla üritavad arendajad seda raskemaks teha, avades meelega palju menüüsid, kui droonil klõpsate.
Olen seda juba paar nädalat mänginud. See on päris lõbus. Kui soovite ühistutega tõsiselt tegeleda, vaadake redditi. Kuid arendajad lisage kokkupandavatele seadmetele suure ekraani tugi. Ma suudan esiekraanilt vaevu lugeda väikest teksti ja suur ekraan on liiga sisse suumitud, et nautida kõike peale paneerimise selgelt.
Egg, Inc. Simulasi hno