Post by nestdustparcouves on Feb 9, 2022 5:05:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ uzlauzt visus ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape: Asylum 2022 version ▞▞▞
Tā ir ļoti laba spēle cilvēkiem, kuri ir labi vai vēlas uzlabot savu kodu risināšanu. Viss sižets ir ļoti labs un beigas ļoti mīļas. Patika un ieteiktu visiem.
Escape Mystery Room Adventure - The Dark Fence APK Atšķiras ...
Stāsts nav īpaši sarežģīts (joprojām aizkustinošs), taču tā ir īsa spēle, tāpēc tas ir gaidāms. Mīklas ir nedaudz vienkāršas, taču tas nenozīmē, ka tās ir sliktas. Man spēle kopumā patika. Turklāt spēlē nav reklāmu, un jums nav jāgaida, lai atbloķētu jaunas nodaļas. Tas ir milzīgs pluss.
Mīklas man bija īpaši vienkāršas, jo esmu spēlējis diezgan daudz Adventure Escape spēļu, un lielākā daļa no spēlē dotajām mīklām jau bija iekļautas tajās, kuras biju spēlējis. Tomēr tas nemazināja jautrību vai saviļņojumu. Un beigas bija tik skaistas.......Tā bija mana pirmā reize, kad es spēlēju Adventure Escape spēli kā cits varonis, nevis Keita Greja, tāpēc sākumā es negribēju šo lejupielādēt.....Bet Priecājos, ka to izdarīju!
Ja esat iesācējs bēgšanas mīklu risināšanā, šis ir lielisks iesācējs. Tam ir īsas nodaļas, tāpēc tas tiek atskaņots ātri. Es spēlēju savā tālrunī, tāpēc to bija nedaudz grūtāk saskatīt, bet tomēr man tas patika
Formula Car Racing: Car Games Strategie plvp
Ja es palīdzu šim "Indie izstrādātājam" un atstāju atsauksmi, es saņemu 5 zvaigznes... tāpēc es atstāju atsauksmi. idk, kā es jūtos par šo spēli, jo es TIKKO sāku to spēlēt. Līdz šim tā... eeh . Tagad man ir jāatgriežas pie tā atskaņošanas, lai es varētu izveidot labāku priekšstatu par to... un savākt savus 5 bezmaksas startus, Ciao!
pagaidām spēle izskatās labi. Es tikai spēlēju šo spēli līdz šim tā ir laba, bet man nepatīk reklāmas.
Adventure Escape: Asylum Aventura pgz
Labas spēles, bet zvaigzne pelna tikai ar grāmatu dalīšanu vai nopelnīšanu, bet pārējās spēlēs mēs nopelnām, skatoties sludinājumu
Tas ir vienreizēji!!!!! Ļoti labi liek domāt un notur uzmanību!! Esmu atkarīgs!!! Vienīgais, ko es varu mainīt, ir veids, kā iegūt vairāk zvaigžņu par mājieniem, bc tie maksā tik daudz zvaigznes pēc tam, kad esat izmantojis pirmās 2 bezmaksas zvaigznes, un lielāko daļu laika bezmaksas tās neko daudz nepalīdz!!! Bet izņemot to es iesaku to ikvienam!!!!!
Pat spēlēt nevar. Katru reizi, kad mēģinu to palaist, tiek parādīts ekrāns un tiek sagaidīts, ka es atzīmēšu lapu ar "patīk", ko es izdarīju, un lejupielādēšu citas spēles. Es lejupielādēju šo spēli, lai spēlētu šo spēli, nevis lejupielādētu citas spēles. Kas man jādara, lai piekļūtu ŠĪS spēles saturam?
Water droplets live wallpaper android, Lindsey vonn sturz super g ... Ghost adventures rolling hills asylum dailymotion, Patyczki zapachowe air wick cena,
Līdz šim labākais! Beidzot atradu labus noslēpumaino spēļu izstrādātājus! Puzles bija lieliskas. Ne tik viegli, bet arī ne tik grūti. Tieši tik daudz, lai apmierinātu tādu noslēpumu izsalkušu fanu kā es. Ceru, ka izveidosit vēl dažus no tiem. Dažreiz šo spēļu 2. sērija var izraisīt izpārdošanu. Es noteikti nopirkšu vienu, ja jūs to darīsiet
Pagaidām viss ir labi, es esmu spēlējis tikai nedaudz spēles, bet plānoju pārskatīt vēlreiz pēc pabeigšanas. Dažas kļūdas, uzsākot spēli, bet ar to viss bija kārtībā. Lielisks stāsts un ideja līdz šim. Laba tālruņa mehānikas vizuālā funkcija ir laba.
Šī ir tik neveiksmīga lietotne...... Es pat nevaru to instalēt
Adventure Escape: Asylum ጀብዱ ufcq
Līdz šim tā ir bijusi lieliska spēle dažu minūšu laikā, ko esmu spēlējis! Šāda veida spēles palīdz man atspiesties un palēnina prātu.
Atinstalēta. Tieši pēc apmācības es saskāros ar strāvu vadu, nevarēju tam pieskarties ar kailām rokām. Gāju paņemt cimdus no krājuma... no turienes nevarēja noklikšķināt uz NEKO. Ieskaitot mājiena pogu. Ļoti neapmierinoša.
Izpildītas tikai pirmās divas nodaļas, taču pirmajā acu uzmetienā tas ir labi, vienkārši noklikšķinot, padarot to ērti lietojamu ikvienam. Puzles no vienkāršošanas viedokļa labāka 3D pieredze būtu labāka, ti, fiziski pārvietot inventāru uz vietu, atslēgas ir faktiski jāpagriež, durvju rokturi ir jādarbina, slēdzenes ir jāpagriež utt. sarežģītas, piemēram, viltotas preces, kuras var paņemt bezjēdzīgas darbības, piemēram, aizslēgtas durvis pārslēdz uz nowere
Šī spēle ir pārāk atsvaidzinoša. Tas ir diezgan viegli, taču savīti. Man tas jau patīk.
Laba spēle, bet mīklas ir pārāk vienkāršas. Es arī nesaprotu, kāpēc lietotnei būtu nepieciešamas zvanīšanas atļaujas. Es acīmredzami noraidīju atļaujas pieprasījumu.
Tik tālu, labi. Bet jūs pabeidzat uzdevumu, un tas parāda, ka iegūstat zvaigzni, kas neparādīsies vietā, kurai tas pieder
esmu iestrēdzis nošu daļā. Šī spēle nedod jums pietiekami daudz pavedienu. Man vajag nelielu palīdzību. Palīdziet!
Laba spēle. Pagaidām ļoti izbaudu, lai gan, manuprāt, 5+ zvaigznes ir nedaudz daudz, ņemot vērā, ka katrā posmā jūs uzņemat tikai vienu vai 2
Tas ir labi, bet ir daudz labāki
Nav tik biedējoši, bet, turpinot, tas varētu kļūt biedējošāk
Es tikai gribēju izklaidēties. Tas nav jautri.
Diezgan skaidrs, ka vienīgais sasniegums, kas man trūkst, ir bloķēšana 1. nodaļā. Es to pabeidzu vairākas reizes, taču tas vienkārši netiks piemērots manam Google Play spēļu kontam. Man ir 23/24 sasniegumi. Lieliska spēle tomēr
Puzles ir diezgan labas, un pēc tam 9. nodaļā kļūst kļūdainas. Pareizi atrisiniet krāsu vadu mīklu, un tas joprojām neļauj jums virzīties uz priekšu sižetā.
Mini spēles ir ļoti sarežģītas, jūs maksājat par mājieniem un izlaidumiem ar zvaigznēm, kuras ir grūti atrast, tāpēc jums tās ir jāiegādājas. Pagaidām neiesakām.
Tāpat kā spēle
šī spēle bija ļoti laba, bet noteikti nebija pietiekami daudz zvaigžņu. man tās īsti nebija vajadzīgas, jo tā bija viena no vienkāršākajām spēlēm, taču es vēlētos, lai tās būtu tur, ja vien bc ir viena vai divas puzles, kurās būtu bijis jauki tās izmantot. kopumā sižets bija labs, bet beigās tas īsti netika atrisināts
beidzās stundas laikā. jābūt izaicinošākam. varbūt pievienot vēl nodaļas
Šausmīga spēle. Slikts dialogs. Puzles ir pārāk vieglas.
Ēdienu mīkla īpašajam ēdienam ir ļoti mulsinoša un ļoti nevēlama
Atinstalēts, sasniegts 7. līmenis un tad pārstāja darboties. Nācās turpināt spiest to, kas man vajadzīgs, un nekā.
Tik tālu, labi. Es šobrīd esmu tikai otrajā nodaļā. Puzles ir viegli atrisināmas, es vēlētos mazliet vairāk izaicinājumu, ko atrisināt. Bet kopumā tā ir laba spēle. Laba grafika.
Izklaidējos līdz krāsu instrumentu šķirošanai. Es to tik daudz reižu restartēju, lai mēģinātu vēlreiz, taču ikreiz, kad sakārtoju instrumentus pēc krāsas, tas neatklāja pārnesumu. Es nezinu, cik reizes es to restartēju, tas nekad nedarbojās.
lejupielādējiet Adventure Escape: Hidden Ruins apk jaunāko versiju , ko izveidoja Haiku Games - ātrākais - bezmaksas - drošs Android ierīcēm. atklāt