Post by nestdustparcouves on Feb 9, 2022 4:53:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Siege Castles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Siege Castles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda veliko ključev ▞▞▞
▞▞▞ Siege Castles 2022 version ▞▞▞
Malo prepočasen vir
Res uživam v tej igri. Na splošno sem oboževalec iger stolpa, toda to je nekaj drugega. Moja težava je, da sem na stopnji 21, redno me spremljajo na ravni 26+, kar ni nič posebnega, ker sem jih še vedno premagal. Ampak, te velikanske vijolične kroglice, očitno zmagam v dvoboju, še nekaj sekund, dokler ne zmagam, in priletijo in razbijejo moj grad na koščke, vedno, ko imam 6 ali več zmag zapored. Je to za izenačenje pogojev? Zdi se malo nepošteno. Zato 2 zvezdici.
Glitchy igri ne zaupajte nobenim nakupom, ne zapravljajte denarja za igro. Na kmetiji sem porabil dragulje, da bi dobil hrano, da bi se končalo hitreje kot 7 ur, to sem storil dvakrat zapored, preden sem ugotovil, da ne deluje, vzel 16 draguljev vsakič, ko sem pritisnil na gumb, da sem končal hrano. Pritisnil sem ga tretjič in dobil sem obvestilo, da je nakup že v obdelavi. Zaprl igro in jo znova odprl, zdaj pa piše, da sem -11 draguljev. Tako nekako dolgujem igri 11 draguljev. ja ok...
Slab iskalnik ujemanj. Lv5 vs lv10 / lv9 vs lv 18 / lv9 vs lv23 Hvala za odgovor. Vendar pa je igralec nizke ravni našel sovražnika, ki bi lahko z enim udarcem pobrisal cel grad, je zelo slaba izkušnja.
zrušitev igre na bluestacku
Zabava..potrebujem več vsebine
Ta igra je smešno smeti. Zakaj bi naredil igro in uporabniku ne bi dal možnosti "Oblegati grad" to ni igra na tej točki... Žalostno, da ljudje resnično uživajo v igri, kjer ne narediš popolnoma nič
Odlična igra, oglasi so nekoliko okorni, strelno orožje je nekoliko zmedeno pri ciljanju na vaše čete, a na splošno zabavno uničevanje drugih gradov!
Ta kamera je zabavna, vendar je rng preveč kaznovan, da bi bil kakor koli veljaven
Omg vau! Na splošno sem ljubitelj iger in navadno se ne igram in ne igram telefonskih iger. Ja, nekaj botov je, ampak tudi pravi igralci in afk igralci. Fizika in ustvarjalnost sta neverjetni, razvojna ekipa ve, kaj počne. Ta igra je tudi zelo poštena, ne sili vas v plačilo za zmago, zelo je mogoče pridobiti vse stvari samo z igranjem igre. Podprl sem to ekipo, ker je šlo tako dobro. Dobro opravljeno 👏
Pomoč je plačana za zmago igralcev
Ne morem igrati, uvod traja večno in je zmeden. Ne morem igrati, ker ga ne morem preskočiti
Zaenkrat zabavno hitro in zabavno
Po dolgem času igranja ne bom lagal, da bi bil sovražnik preveč močan in ne morete ponastaviti neke stvari, tako da vaš vijak, razen če želite začeti znova, vendar se na tej točki ni vredno, da so preproste tehnološke igre veliko več. bolje, da lahko včasih prevladajo nad sovražnikom, vsaj dovolijo vam, da naredite stvari, da dobite brezplačen plen in da, to je bolj vredno, kot ponastavitev igre
Izguba časa
Prevara. Vaše lastno orožje je brez razloga zadelo vaše enote. Orožje sovražnikov po drugi strani deluje, kot je bilo predvideno. Enote se drstijo naključno. Včasih se začnejo drstiti, ko je prepozno. Igra je retardirana
Ubijalec dobrega časa
Samo želim si, da bi bilo še kaj narediti
Res lepa, zanimiva in zabavna igra. Edino kar bi rad imel je možnost povečave.
Gunship Battle Total Warfare אסטרטגיה yapg
Precej prijetna igra uničenja gradu. Dober korak nad vsemi drugimi, ki bi bili v tej kategoriji, ko se boste borili od gradu do gradu. To omogoča nekaj ustvarjalnosti in raznolikosti v igri. Zanimalo bi me za ogled ligaške ali uvrščene igre z nagradnim skladom in dodanim nekaj klanovskega ali družabnega dela. Zelo solidna in prijetna, četudi nekoliko osnovna igra.
Potrebuje manjšo nagrado za poraze in nekoliko višjo nagrado za zmage brez kruha. Rahlo mleto.
Siege Castles Chiến thuật zoa
Bila je odlična igra, še vedno je dostojna. Toda čez nekaj časa postane stara, brez novih zgradb, brez novega orožja in samo ena naloga, ki ne traja dolgo. In nekaj nadgradenj je skoraj neuporabnih, nadgradnja maksimalnih nagrad na bitko porabi več kruha, tako da se na koncu precej zmanjša, postane malo bolje, vendar ne veliko. In nadgradnja za odklepanje višje ravni zaklada je izguba časa, saj še vedno prejmete nagrade na ravni 1 v 99 % odstotkov časa.
Odlična igra, vendar potrebuje več vsebine, ki jo najdem, samo bitke in gradnjo, in ponavadi postane počasna, ko vam zmanjka kruha. Sicer pa top igra
Igram to igro in to bosta zadnji dve orožji, tako da jaz in moj sovražnik streljamo in potem se nenadoma pojavi silovito polje, odbije mojo kroglo in uniči moj grad, kar potrebuješ, da vsaj malo zmanjšaš poskočnost ščitov
Zabavna igra, zgradite svoj grad, postavite orožje, dejansko je potrebno nekaj načrtovanja. Razlog, da dobi 2 zvezdici, je, ker sem se po tem, ko sem dosegel raven 12, pomeril z boti, ki so bili več kot dvakrat višji od moje ravni in nisem mogel več zmagovati brez nakupa nadgradenj s pravim denarjem. Imel sem dobro povezavo, dobro delal za vse ostalo. Razumem, da imam tekme med igralci s podobnimi ravnmi moči, vendar nikoli nisem videl bota pod nivojem 26, medtem ko sem bil na ravni 12. Boti, s katerimi sem se soočil, so imeli vsaj dva ščita lvl2 in pogosto enega ali dva ščita lvl1, vsaj štiri orožja lvl2 , dva ali več alkimistov in štiri skupine vojakov. Moja največja raven moči je bila približno 1500, vendar izračunam, da je bilo teh botov vsaj 4000.
Siege Castles 頭脳系 gpto
Meh. Grindy
Imel sem nekaj težav z igro, zato sem se obrnil na tehnično podporo. trajalo je dan ali tri, da se je tehnična podpora vrnila k meni in končno so poskrbeli za težavo in me vroče popravili.
Žal morate plačati za igranje
Prednosti: -dokaj dobro uravnoteženo -nagrajujoče in dobro časovno odmerjene dvige ravni -enostavno igranje in tekmovanje brez plačila Slabosti: -grafika in animacija nista primerna (osebne preference) -izboljšave gradnje s časovnim razporedom (prav sem naveličana te mehanike) -uporabniški vmesnik za gradnjo gradu bi bilo lažje manipulirati
Prebirala sem komentarje in mi ni všeč, da niste v pomoč 😒
ODLIČNA IGRA!!! Lahko nadaljujem z igranjem tudi brez hrane in še vedno pridobivam izkušnje za nivoje Bom dal 5 zvezdic, ko bom lahko dobil več kot 2 delavca. In ko bom lahko dokončal iskanje fragmentov zemljevidov, ki so bili na voljo več kot en teden. Igram ure na dan odprt 5 ali več skrinjic na dan imam samo 1 fragment
To je resnično zabavna igra, vendar so bitke nekoliko počasne. Če bi za bitke dodali hitrost x2, bi bilo bolje. Priporočam igranje!
Siege Castles Stratēģiskās spēles jwh
Siege Castles 頭脳系 gpto
Je zabavno, vendar postane počasno. Je precej osnovna, zato bi bilo lepo videti več vsebine.
Še ena kopija. Razlika od tega je v tem, da takoj udarite v plačilno steno. PAY WALL Trenutek, ko poraba denarja za omejeno količino sredstev v igri, ki v bistvu ne naredi nič drugega kot otežuje igranje, ne da bi vam vrgli več denarja v odtok. Razvijalci, ki pri ustvarjanju teh črnih lukenj, ki jih prevaranti oglašujejo, uporabljajo NIč kreativnosti ali izvirnosti igre. To je kot igranje na srečo brez možnosti zmage
Odlična igra, zabavna za načrtovanje in sprostitev. Edina stvar, ki manjka, je 2-kratni ali boljši časovnik hitrosti za čas v boju. Morda 10-minutni časovnik z videom ali v valuti igre.
Zabavna zabavna igra, ki pomaga ubijati čas. Edina težava, ki jo imam, je kapa na vaši zgradbi. Več kot nadgradite, manj lahko imate. Zaradi tega je nadgradnja skoraj nepomembna. Posodobitev: Zdi se, da so prebrali komentarje, saj so posodobili kapice na vašem gradu. Hvala vam.
Resnično zabavno na splošno, vendar bi zagotovo lahko imel koristi od načina izbire hitrosti bitke.
Odlična igra za zapravljanje časa. Žal mu lahko dam samo 3 zvezdice. Svoj telefon sem nadgradil na galaxy s21 ultra in zdaj se igra ne bo naložila. Ne bo se povezal s strežniki. Ko bo težava odpravljena, bom spremenil nazaj na 5 zvezdic
To je zabavna igra, ki je izjemno prijazna do f2p. Lahko nadaljujete z igranjem tudi po tem, ko vam zmanjka hrane/energije, samo ne zaslužite si polnih nagrad za zmagovalne bitke. Imate popoln nadzor nad vsem, kar počnete, edina pritožba je, da ne pojasnjuje, kako pridobiti več delavcev, in igram vsak dan več kot mesec dni in imam še vedno samo 2, s katerimi sem začel.
Ni se dalo igrati. Celotno urejanje ustvari in izbriši moj google play mi pravi ne. Obdrži svojo igro..
Razvojna ekipa je aktivna v zvezi z neskladjem, zelo vljudna in pozitivna za povratne informacije. In skupnost je na splošno zelo obetavna za to igro. Edini razlog, zakaj ima štiri zvezdice namesto pet, so preprosto majhne količine oglasov, ki jih je mogoče enostavno odstraniti za približno dolar. Nenehno dokazujejo, da se njihova ekipa močno trudi, da bi izboljšala igro, zato, če radi gradite gradove in gledate, kako se dve gradnji spopadata in zlomita, je to igra za vas.
Nisem ga uporabil
Ne deluje brez povezave.
Povsod slaba igra.
Siege Castles Estrategia lqfa
Sprva je bilo zabavno, nato pa je postalo frustrirajoče in izguba časa, ko me lahko gradovi, ki so 15 nivoji nižji od mene, z lahkoto uničijo in njihovi ščiti nikoli ne padejo, postane BS in ni več vredno igrati
Ni slabo, počasen napredek, dobra WC igra.
Bilo je zabavno, dokler mi ni zmanjkalo dnevnih zalog. Potem bi moral plačati, da bi lahko nadaljeval z igro čez dan. Tako sem odstranil. ne bi se obremenjevala. Če želite igrati nekaj takega, prenesite redcon
Osnove aplikacije so zabavne in ravno pravšnje razmerje kaotičnosti, vendar je trenutno kar nekaj napak. Če razvijalci to preberejo, se obrnite.