Post by nestdustparcouves on Feb 9, 2022 4:32:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daug pinigų ▞▞▞
▞▞▞ Egg Wars 2022 version ▞▞▞
Aš mirštu tiek daug žaidėjų mane žudo ir jie nenutils😠😠😠😠
Šis kiaušinių karas panašus į „blockman go“, bet prašau, jei žaidžiate kiaušinių karą, gaukite geležies, kad apsaugotumėte savo lovą ir gautumėte šarvų bei kardo maisto, kad nužudytumėte priešą, o jei apsaugote savo lovą, eikite į priešo kiaušinį, kad jį sunaikintumėte, ir nepamirškite pasiimti įrankių ir šarvų.
Talking Tom Cat Nezahtjevne igre fcmo
Man tai patinka, bet vis tiek galiu nežaisti to, smagu ir aš stengiuosi laimėti šį žaidimą, bet nesu tikras, kad ten yra kiaušinis, blokas ir dar daugiau, ir aš nežinau, kaip tai padaryti bet šis žaidimas buvo nuostabus, bet aš visada nežaidžiu šio žaidimo, aš žaidžiu šį žaidimą tik jei noriu žaisti šį žaidimą
Kažkaip gerai, bet tai visada atsiliepia programai
Blogas žaidimas Aš geriau varau per bed wars
trijų žvaigždučių, nes yra daugiau dalykų parsisiųsti Blockman Go, yra daug žaidimų, bet aš vis atsilieku žiūrėdamas į žaidėjus, pataisykite tai
Kai buvau mažas, žaidžiau šį žaidimą mano iPad, dabar žaidžiu telefone, man labai patinka šis žaidimas! Aš visada žaidžiu šį žaidimą
Jis net neatsidaro, man nepatinka šis žaidimas😡
Man tai patinka, bet yra tiek daug dalykų, kurių jūs, vaikinai, pasigedote: 1. pridėkite blokų, iš kurių numeta audinys 2. Noriu, kad būtų komanda, violetinė 3. Noriu daugiau tinkamų naudoti blokelių.
pls, aš noriu kelių žaidėjų „Blockman“ aš jo pasiilgau, noriu žaisti dar kartą, visi dabar nežaidžia „Minecraft“, pridėkite „Minecraft“ kelių žaidėjų žaidimą
Matote, aš negaliu jo atsisiųsti, o kai atsisiunčiau prieš tai, jis buvo trikdis, aš daviau 3 priežastis, žinau, kad sunkiai dirbote prie žaidimo, todėl man žaidimas vis tiek patinka =)
Geriausias žaidimas kada nors! Mano mėgstamiausia dalis yra ta, kad ant baliono yra deimantiniai generatoriai! Bet mano nemėgstamiausia dalis... Nieko 😜😉😅 Puikus tobulėjimas! Taip ir toliau 😃😁
Tiesiog valdikliai ten nėra tokie geri, kad duotų 5 žvaigždutes, bet valdikliai, mano nuomone, yra blogi
Šis žaidimas nėra blogas, bet jame yra keletas klaidų
Blogas, nes negaliu žaisti neprisijungęs
Tai nėra gerai, aš bandau apginti, bet mano komanda bando mane nužudyti, o žmonėms reikėtų priskirti tokius vaidmenis kaip gynėjas, užpuolikas ir lyderis, ir dar daugiau, nes labai erzina, kai žmonės tiesiog perbėga ir nužudo mane, nors aš esu baisus ir pokalbis vyksta. labai lėtas ir pridėkite daugiau blokų, o kiaušinių aspektas erzina, nes aš žaidžiau raundą ir dėl kokių nors priežasčių visose kitose komandose kiaušiniai buvo apsaugoti raudonojo akmens lempomis, todėl aš tiesiog pasitraukiau, nes jie buvo nepalaužiami, jie tiesiog atgims.
Sites zaidimas man patinka
Tai geras žaidimas, bet prašau pridėkite kitus žemėlapius ir pavienius žemėlapius ir leiskite mums pasirinkti norimą žemėlapį ir padidinti komandų skaičių kiekviename žemėlapyje ir sudaryti žemėlapius 10 prieš 10 ir kompasą, kurie rastų žaidėjus iš komandos, kurios noriu, ir pridėkite auksinius obuolius. papildykite sveikatą ir pridėkite šiek tiek sveikatos, kalbėkitės tik tarp komandos narių ir viešai, kad galėtumėte pasisemti idėjų apie žemėlapius iš tokių pasaulio šalių kaip Roma, Senovės Egiptas ir sporto taurės, pavyzdžiui, Pasaulio taurės. žemėlapis.
Ar galite plsssssssssssssss atlikti naują atnaujinimą, galite pasirinkti žemėlapį, kokio žemėlapio norite, nes visada esu žemėlapyje, kurio nekenčiau
Jis neatsidaro. Tai kažką sako apie nepavykusį atnaujinimą. Sugaišau apie valandą savo gyvenimo laukdamas, kol tai atsisiųs. Be to, jei groju su „Blocky Mods“, jis atsisako veikti. Tai neleis man pulti kitų žaidėjų. Aš stovėčiau ant generatoriaus ir nieko negaučiau iki mūšio vidurio, nes jis atsilieka. Jei ką nors nusipirkau, tas pats. Ją reikia pataisyti.
Aš turėjau žaisti tik vieną šio žaidimo žaidimą. Manau, kad jis panašus į Bed Wars, tai beveik kaip SkyWars perdarymas. Esu tikras, kad jūs turite apsaugoti kiaušinius, kad tai padarytumėte lovų karuose, bet ne Skywars, todėl man tai nepatinka
4v4v4v4 tik tie komandos draugai yra labai kvaili.
Tai šaunu. Vyras. Bet. Jis. Ne. Kaip. Lovos karas mes. Mirk. Ne .duok miško kardą bet. Aš galiu. Ne. Kaip 5 pradėti, nes kiekvienas. Laikas. Tu. Žinokite And.kiaušinį. Karas. Is. Atnaujinta. Vienas įgūdis
Egg Wars Adventure sxmk
Ggoooo gaamme!!! Geras zaidimas, siūskis šį žaidimą!!!
Šis žaidimas buvo paprastas, pridėkite internetinių funkcijų ir priežiūros priemonių
Labai labai labai labai labai labai labai labai labai labai blogas žaidimas yra visi pavadinimai žvaigždė Aš pasakysiu visiems, kad tai labai blogas žaidimas, neatsisiųskite tai tik laiko ir duomenų švaistymas, o yra tiek daug įsilaužėlių, kurių sveikata yra begalinė, šis žaidimas nusipelno 0 žvaigždučių blogiausias žaidimas, kurį esu matęs pasaulyje, jei skaitote mano komentaras, tada prašau neatsisiųskite
Aš nekenčiu šio žaidimo, jis buvo šiek tiek smagus, bet tu net negali palikti savo daiktų prie skrynios, visi jį pasiima, o aš glėbiu žmones ir jis neveikia, aš to nekenčiu
Pakeiskite vairasvirtę
Egg Wars एडवेंचर mxyv
Žaidime yra viena problema, kai patenkame į tuštumą, neturime platformos, todėl pridėkite platformą
Siaubinga, jei nori žaisti blokmeno žaidimus, o ne žaisti bedwars, bet ne, tai tikrai baisu.
Tai toks geras žaidimas, ar galite pridėti drakoną, visos komandos turi savo drakoną, ir vėl tai yra toks geras žaidimas
Egg Wars הרפתקאות irhc
Žemėlapiai nuostabūs, bet noriu, kad drakonai greičiau atiduotų daiktus.
Šis žaidimas buvo tikrai įdomus mano gyvenime, aš jam skyriau 3 žvaigždutes, o ne 5, nes kai ilgai nežaidžiau, Įkėlimas SUSTOJO! Išspręskite tai iš karto, kai vėl įdiegsiu, ačiū.
Egg Wars Dobrodružné anke
Tai smagu, bet tikiuosi, kad solo režimas čia taip pat gali būti toks pat kaip bedwars. Taip pat tikiuosi, kad galite sukurti kažką, kas leistų mums grįžti ant žemės, kai nukrisime.
Nesąmonė turi visą diamond setą ir tave nužudo su akmeninių kardų nors pats esi su deimantiniu kardu
Egg Wars הרפתקאות irhc
Tai geras žaidimas, bet dabar jis rodo vieną žemėlapį
Aš turiu galvoje, kad negaliu patekti, aš tikrai stengiuosi įeiti, bet negaliu išvalyti duomenų, bet tai vis tiek veikia!!! JEI NORITE 5 žvaigždučių, JEI REIKIA PAtaisyti ŠĮ PRAKETINĄ ŽAIDIMĄ
Negaliu paleisti, sako naujas atnaujinimas, bet nieko negaliu padaryti, gavau atnaujinimą, bet nieko
Šis žaidimas yra nuostabus 😎 Visi bloke esantys žmonės yra pamišę😊😊♥️
Šis žaidimas yra gana įdomus, bet aš neįsivaizdavau, kaip tai veikia bedwars os geriau, kai neršiate gana aukštoje vietoje, todėl turite nušokti žemyn (padaryti žalą), turite nusipirkti kardą, jei jūsų priešas yra priešas, jūs nieko negalite padaryti. tiesiog prarask ir, jei mirsi, prarasi visus daiktus, tokius kaip kirtikliai, bedwars yra geresnis nei šis
Puiku, bet kai aš gaunu „dimonds red team“ kiekvieną kartą, gaunu ją, todėl leiskite tik žaidimo „tnx“ robotams skaityti šį pranešimą
tai yra geriausias žaidimas, nes tai labai šaunus žaidimas šiam žaidimui hip hip hurray, todėl skiriu 5 žvaigždutes
Šis žaidimas yra labai gražus, aš jį žaisdavau labai daug, nes mano mama įdėjo slaptažodį kitiems žaidimams, aš žaidžiu tai kokius 2 metus ir tai yra labai smagu, o dabar turiu, nes dievas žaidėjas
Vaikinai ištrina šį žaidimą šešėlių vyras buvo pastebėtas kiaušinių karų vaizdo įraše, skrendantis ir dingęs medyje, kai rengiate vakarėlį su Ypur draugu Ypur ne vienas šešėlinis vyras yra kūrėjas aš nesu išprotėjęs, tiesa, net lovų karai, krosas buvo medis, net tai turėjo būti aukso kūrėjas, kodėl į šiuos žaidimus dedate baisių dalykų, man patinka šie žaidimai, bet jie netinkami
tai buvo įdomus žaidimas, bet yra šiek tiek vėlavimų ir galbūt galime priversti kiaušinius mums paklusti ir pasirinkti spalvą!
Šis žaidimas yra geras ir viskas, bet ar galite nusipirkti ir nuspėti, nes visada, kai žaidžiu, yra įsilaužėlių, o kai kurie iš jų taikosi botas nužudo Aro ir žaidžia įsilaužimą, todėl prašau, pirkite ir nenuspėkite, plss, aš nenoriu nustoti žaisti šio žaidimo, aš jį duosiu 5 žvaigždutės, todėl prašau nusipirkite ir laukite
Aš taip nekenčiu, kad jis toks nevykęs, kad ištaisytumėte trikdžius ir pridėkite daugiau dalykų, pvz., nematomumas, aš norėčiau mirti, nei žaisti šį siaubingą žaidimą!
Tai puikus žaidimas, bet turėtumėte įdėti Grace pasididžiavimą žudydami priešus ir kiaušinius, sakyčiau, kad Grace pasididžiavimas trunka 2 minutes po 2 minučių komanda gali nužudyti ir sulaužyti kiaušinius po 2 minučių
Jo nekraunama, tai tik atliekama įkrovimo dalis, bet iš tikrųjų gali groti garsiai, bet aš nesuteikiu jokių žvaigždžių, nes aš net negaliu žaisti T_T .... bet aš net nemanau, kad tai geras žaidimas....... ......
Aš visada čia žaidžiu su niūriukais nekenčiu niūrių, kai pulsiu priešą, jie nukirs tiltą, todėl mes pralaimiu aš visada pralaimiu, nes aš visada turiu noob komandų, o kitos komandos yra profesionalios.